Volvoanställda i Eskilstuna - Fotosektionen
   
  Fotoklubben blir vilande
 

Då medlemsantalet konstant går nedåt och intresset är svalt så har vi nu tagit ett beslut i styrelsen samt informerat huvudstyrelsen om att vi tänker lägga fotosektionen i malpåse från och med årsmötet 12 februari 2019. Sektionen kommer att finnas i Volvo Fritid men inte driva någon verksamhet.

Skulle det komma någon som känner ett intresse att ta upp bollen igen framöver så är det möjligt, det är bara att ta kontakt med huvudstyrelsen. Men vi i styrelsen kommer inte att jobba med några aktiviteter. Vi kommer även att säga upp tidningsprenumerationerna då det inte kommer tillbaka några tidningar till oss längre trots att vi skickar ut dem.

Vi får tacka alla medlemmar för dessa år och hoppas någon kanske vill starta om i framtiden..

Styrelsen i Fotosektionen

 

  Fotoutställningen
  Fotosektionen ställer ut totalt 29 bilder i museet tillsvidare. Bilderna byts ut emellanåt och finns att se i lokalen ”Nya Hallen”.
Lokalen kan någon gång vara uppbokad av arrangemang, och då är det begränsad tillgång till utställningen - kolla gärna med museet innan besök.
Volvoanställd med partner och barn går in gratis i museet mot uppvisande av ID-kort.
Öppettider:
Vardagar 10.00-16.00
Lördag-söndag 12.00-16.00

  Korpen 75 år
  Första dagarna i september 2016 medverkade Fotosektionen i firandet av Korpens 75 år inom Bolinder-Munktell / Volvo Eskilstuna. Vi visade foton i matsalen på Värdshuset, ett bildspel och en kamerautställning.

Kamerautställning Korpen 75 år  Höstutflykt 2015
  Hallstahammar

Den 11 oktober ordnade sektionen fotoutflykt till Hallstahammar och Kolbäck. Som synes var vädret något mulet, men höstfärgerna var det inget fel på.
Gemensam hemsida för Volvo Fritid
 


En gemensam hemsida för alla sektioner inom Korpen har lagts ut på www.volvofritideskilstuna.se. Anders kommer uppdatera innehållet.
 

 

Utställning vår-höst 2016

Vi har nu fått möjlighet att visa ett urval av medlemmarnas foton på Munktellmuseet i Eskilstuna. På bilden ses Ingemar Carlsson och Franjo Jakopovic fixa hängningen.

Hängning av utställningsbilder